Een trein vol Emergis
Door: SteveJacky
Blijf op de hoogte en volg Steve & Jacky
03 September 2010 | Verenigde Staten, Santee
Eerst ontbeten, Franse stokbrood maar weer in de oven. Bakje oploskoffie met water jaah uit de fluitketel. Beetje fruitsalade. Ook weer geregeld.
Toen ff onze reacties gecheckt op het reisverslag. Leuk om iets van jullie terug te lezen. Sorry Kees bedoelde het niet lullig, het is idd een Canon en maakt erg mooie plaatjes.
Daarna ging Jacky douchen en make-uppen en Steve skypen met z'n paps. Rond een uur of 11.00 zijn we met de camper naar het Trolley Center hier in Santee gereden. Beetje puzzelen voor een parkeerplek en er waren ook van die geweldig geruststellende bordjes met: laat geen waardevolle spullen achter in je wagen...
We gingen met de Green line richting Downtown San Diego voor een beetje shoppen. Maar het was zo'n ellenlange rit met zo veel stops, stoptrein Roosendaal-Vlissingen was er niets bij. We waren op weg naar een aantal shopping mall's en toen we Fashion Valley tegenkwamen onderweg, hebben we deze kans maar gepakt. Met de auto rijd je max. 20 minuten naar San Diego en wij zaten al minstens 3 kwartier in die trein!
Je hebt er alles, dus alvast een beetje research gedaan bij Victoria's Secret, A & F, Macy's, Bloomingsdale's en vele anderen. Mooie schoenen... Maar nog niets gekocht. Wel een pizzaslaaizje gegeten en een regular cola gedeeld. Echt abnormaal die frisdrank, ze hebben geeneens kleintjes:(.
Om een uur of half 3 terug met het treintje. Het leek net of de hele trein ofthans ons gedeelte vol zat met gekken. De ene man had hele dikke benen met allemaal putten (nee anders dan cellulites) en checkte toen hij zat of er geen lekvlekken in zijn kruis zaten. Als hij zijn petje afdeed (en dat gebeurde regelmatig), dan deed hij die eerst 5 of soms 6 x op en af voor hem definitief te plaatsen. Ook controleerde hij regelmatig of zijn vingers het nog deden, alles met 4-7 herhalingen. En de neus werd ook vaak beroerd.
Tegenover hem zat zijn maat? Vertelde continue over vuilnis dat mensen weggooien en hoe zonde dat was. Bla bla trash bla bla. Dan vroeg ie steeds: right? Het enige wat zijn overbuurman dan steeds herhaalde was, je raad het al.. right! O en achter ons zat een stinkende dreadlockhead, lekker te krabben. Rook naar een combi van KFC en heftig zweet. mmmmm
En nog een rooie uit Gestel, zijn lippen aflikkend op iedere vrouwspersoon. Zelfs bij die ene ouwe met blond haar en petticoat, patroontjeslegging en geweldig gecombineerde hoed.
Vanavond zagen we op de kaart dat we langs een of ander psychical Hospital gekomen waren, waarschijnlijk hun enige uitje... Of gewoon ontsnapt en hebben we geluk gehad!
Boodschappen gedaan bij de Target, was megawinkel met vanalles en nog wat. Take's hours om er door te komen. Mochten we helaas de flesje Mojito's en Heineken niet meenemen omdat we geen State of California ID hebben. En dan zo lekker overdreven: sorry 'bout thaat...
Daarna getankt voor het eerst. Dachten dat we de Arco hadden, want die was ons aanbevolen als de goedkoopste. Perongelijk eentje eerder gepakt. Jammer 3.15 betaald ipv 2.89 de gallon:(. Maar niet getreurd, want de meneer kwam uit Irak en zei steeds auf wieder sehen tegen ons ook al zeiden we herhaaldelijk dat ze geen Germanie in Nederland babbelen. Hij had wel bier en Smirnoff Ice.
Daarna terug naar Santee Lake, ff de camper in 1 x achteruit in ons nieuwe plekje geschoven. Steve kunnen overhalen om nog mee te gaan zwemmen. Was best een eindje lopen en niet zo'n groot zwembad, maar wel lekker gezwommen voor het eten.
We wilden lekker Angus Sirloin grillen op de barbie, maar toch iets minder kolen dan gedacht over van gister. Dus toen maar in het pannetje gebakken, hele hut ruikt nog naar frietjes uit de oven en vleesvetdamp. Maar goed maaltje met Superrange dressing over de sla.
Het is echt snel donker hier, voor 8 uur zie je al geen hand voor ogen meer. Het is nu wel veel drukker, alle Amerikano's hebben nu weekend. Zelfs right now een jankend ettertje en een scheldende buurman (niet op dat ettertje hoor). Nou nu maar weer vroeg slapen, want morgen gaan we bijtijds rijden richting Lake Havasu City.
04 September 2010 - 05:54
Marco:
hey luitjes
ja je maakt er echt van alles mee.
zie het weer al helemaal voor me.hahahah
tja en die drankjes helaas klein formaat ga je echt niet vinden jullie komen met heel wat kilo's meer gewicht naar huis ;-).
groetjes marco -
04 September 2010 - 14:35
Kees:
eej, maak je niet druk J , was ook van mij maar een grapje... -
04 September 2010 - 18:59
Joey:
Hey dudes,
leuk reisverslag en kewle foto's.
Veel plezier en niet teveel zuipen :p
Groetjes Joey
06 September 2010 - 11:37
Ludo Sanders:
Hey Joey , dat maken ze zelf wel uit hoeveel ze zuipen ofnie??? -
06 September 2010 - 11:46
Ludo Sandrs:
Hey Steve zie je toch nog soortgenoten , haha
groetjes en niet teweinig zuipen